Телефон +359 66 800 121
 • en

Системи

Системи

За повече информация относно нашите системи, моля да се свържете с нас на посочените телефони за контакт или да попълните формата за запитване.
 • Видеонаблюдение

  Системите за видеонаблюдение се състоят от взаимодействащи помежду си  устройства за заснемане /камери/ и устройство за събиране и визуализация на изображенията както и запис на получените сигнали.

  Научи още
 • Контрол на достъпа

   „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД, осъществява системен контрол на достъп, който осигурява централизирано управление и контролиран достъп до помещения, сгради, асансьори и др.

  Научи още
 • Сигнални системи

  „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага услуги свързани с проектиране, доставка, изграждане и монтаж на сигнално - охранителни системи за обществени сгради, хотели, производствени помещения, офиси, търговски обекти, жилища и др.

  Научи още
 • Умен дом

  SMART GUARD (SG) е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди, осветление, отопление, ел. брави, гаражни врати, бариери, котли, помпи, поливни системи и много други, дистанционно през мобилни устройства.

  Научи още