Телефон +359 66 800 121
  • en

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение

Системите за видеонаблюдение се състоят от взаимодействащи помежду си  устройства за заснемане /камери/ и устройство за събиране и визуализация на изображенията както и запис на получените сигнали. Подобен род системи са незаменими при изграждане на охрана на обекти от голям и среден мащаб с наличие на физическа охрана. Тази система изпълнава ролята на вашите „незаспиващи очи“, бдящи 24 часа в денонощието за това, което се случва в критично важните точки от Вашия обект.

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага услуги по проектиране, доставка, изграждане, монтаж, програмиране и въвеждане в експлоатация на системи за видеонаблюдение. Фирмата предлага на своите клиенти  гаранционно и следгаранционно обслужване след сключване на договор.

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД работи дългосрочно с реномирани производители и доставчици на техника за видеонаблюдение като Teletek Electronics и др. Фирмата ни е сертифицирана за одобрен партньор в дистрибуцията на системи за видеонаблюдение за територията на област Габрово  и в цялата страна.