Телефон +359 66 800 121

Сигнални системи

Сигнални системи

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага услуги свързани с проектиране, доставка, изграждане и монтаж на сигнално – охранителни системи за обществени сгради, хотели, производствени помещения, офиси, търговски обекти, жилища и др. Всички наши охранителни системи са сертифицирани и отговарят на Европейските стандарти.

Използването на сигнално – охранителни системи е превантивна мярка срещу злонамерен достъп до площи от обекта или целия обект посредством техника за детекция на движение в охраняемите обеми, детекция на проникване откъм периферията на обекта чрез охрана на стъклените площи, врати, леки стени и др. След обработка регистрираните сигнали се препращат към организация за централизиран мониторинг за вземане на мерки.
Фирмата разполага с висококвалифицирани технически екипи с дългогодишен опит. Специалистите ни изработват индивидуални проекти, съобразени с Вашите нужди, изисквания и финансови ресурси така, че максимално да се защити Вашата собственост, Вашите интереси, както и Вие самите.

След изграждането на сигнално – охранителна система „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага на своите клиенти  гаранционно и следгаранционно обслужване. Системите отговарят на всички изисквания по Европейските стандарти.

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД работи дългосрочно с реномирани производители и доставчици на охранителна техника като Teletek Electronics и др. Фирмата ни е сертифицирана за одобрен партньор в дистрибуцията на системи за охрана за територията на  област Габрово и в цялата страна.