Телефон +359 66 800 121
  • en

Лицензи

Лицензи

alt alt

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД притежава лиценз No 843/23.06.2006 г. за извършване на охранителна дейност на територията на цялата страна.

 

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД притежава лиценз No 2909/22.12.2015г.  за извършване на следните охранителни дейности : охрана на мероприятия и охрана на ценни пратки и товари.


„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД притежава лицензии за 8 честоти на територията на област Габрово и се явява най-големия оператор за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди чрез електронна съобщителна мрежа от подвижна радио служба – PMR.

 

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е партньор на Международните центрове за специална подготовка по охрана и сигурност „АЛФА – МЕТАЛ” ООД и на Международна агенция за недвижими имоти и туризъм „МЕТАЛ ТУР“ ООД.


„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД си сътрудничи с РУ ПОЛИЦИЯ Габрово, Община Габрово, РУ ПОЛИЦИЯ Севлиево и Община Севлиево по силата на тристранно споразумение за съвместна работа в областта на сигурността и опазването на обществения ред, партньори в Обществената комисия по превенция на престъпността.

 

МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е сертифициран и одобрен партньор на „ТЕЛЕТЕК” ЕООД в дистрибуцията на сигнално – охранителна техника, пожаро- известителна техника и техника за видеонаблюдение.

 

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е член на Българската търговско-промишлена палата и на Съюза за стопанска инициатива.

 

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е съучредител и партньор в Спортен клуб  „АЛФА – МЕТАЛ”.

 

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е съучредител и партньор в Международен спортен клуб по бойни изкуства „ПРЕСТИЖ”.

 

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е партньор с „ДАИКС” ООД и може да охранява всички видове автомобили на територията на област Габрово чрез модерна GPS система.