Телефон +359 66 800 121
 • en

Новини

Кампания за превенция на телефонните измами стартира охранителна фирма „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ ЕООД съвместно с ОД МВР – ГАБРОВО и с подкрепата на „ГАБИНВЕСТ“ ЕООД и „ДЗАЛЛИ“ ООД. В рамките на кампанията са предвидени да бъдат разпространени информационни книжки „ВНИМАНИЕ! ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА“, в които подробно са описани най-често разиграваните сценарии за извършване на телефонни измами, както и основните правила на поведение ако попаднете в подобна ситуация.

Инициативата има за цел ограничаване на телефонните измами и запознаване на гражданите с възможните рискове.
„Целта ни е да достигнем до повече хора, които да предпазят както себе си, така и своите близки от такива престъпни посегателства“ каза Марияна Цвяткова – специалист „Маркетинг и реклама“ в „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ ЕОО

Новини

 • На 09.04.2018г. в 16:44 часа в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ е получен алармен сигнал от обект, находящ се в град Трявна, ул. „Бачо Киро“ (Дом на покойника). На място е изпратен автопатрулен екип. Установено е, че в обекта е възникнал пожар. Предприети са незабавни мерки и е извикам и екип на РСПБЗН – Трявна. Пожарът е локализиран и потушен. Благодарение на бързите и професионални действия на екипите на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ и РСПБЗН – Трявна бе предотвратено нанасянето на сериозни щети.

 • На 15.06.2017 година в 03:57 часа в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ е получен алармен сигнал от обект, находящ се на ул. „П.Р.Славейков“ в град Трявна.
  На място е изпратен автопатрулен екип, който задържа 2 лица (мъж и жена ) в охранявания от фирмата обект и ги предават на компетентните органи.
  Благодарение на бързите и професионални действия на служителите на„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ бе предотвратено извършването на тежко криминално деяниe.

 • „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ осъществява денонощна физическа охрана на обект „ПАРК КАЗАРМИ“, находящ се в град Севлиево, ул. „Стефан Пешев“.
  На 23.04.2017г в 20:15 часа в дежурния център на фирмата е получен алармен сигнал от обекта. На място е изпратен и автопатрулен екип, който установява, че една от беседките в парка е счупена. Извършителят е задържан и предаден на органите на МВР с протокол за задържано лице.

 • На 26.02.2017 година в 17:22 часа в магазин за хранителни стоки на ул.„Стефан Пешев“ в град Севлиево е направен опит за кражба.
  След подаден алармен сигнал от паник бутон в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“, автопатрулният екип отреагира своевременно, задържа нарушителят и го предава на органите на МВР.

 • На 06.02.2017 година в 17:13 часа в магазин за хранителни стоки на ул.„Радецка“ в град Габрово е направен опит за кражба.
  След подаден алармен сигнал от паник бутон в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“, автопатрулният екип отреагира своевременно, задържа нарушителят и го предава на органите на МВР.

 • На 30.01.2017г. в 23:19 часа в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ е получен сигнал от паник бутон в обект на ул. „Ангел Кънчев“ в град Трявна.
  На място е изпратен автопатрулен екип. Установено е, че клиент във видимо нетрезво състояние притеснява персонала.
  След проведения разговор с охранителите на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“, лицето се извинява и напуска обекта.

 • На 18.01.2017г. в 19:00 часа в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ е получен сигнал от паник бутон в обект на ул. „Ангел Кънчев“ в град Трявна.
  На място е изпратен автопатрулен екип. Установено е, че клиент във видимо нетрезво състояние притеснява персонала и нарушава вътрешния ред.
  След проведения разговор с охранителите на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“, лицето се извинява и напуска обекта.

 • На 15.01.2017г в 08:25 часа в дежурния център на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ е получен сигнал от паник бутон в обект на бул. „Стефан Караджа“ в град Габрово.
  На място е изпратен автопатрулен екип. Установено е, че клиент с непристойното си поведение притеснява персонала и нарушава вътрешния ред.
  След проведения разговор с охранителите на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“, лицето се извинява и напуска обекта.